nieuwsbrief ontvangen

voornaam:
email:
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

Partner zoeken met Mens en Relatie

Het zoeken van een partner is soms een lange en ingewikkelde reis. Bent u op zoek naar een succesvol bemiddelingsbureau? Kijk dan niet verder en kies voor Mens en Relatie! Wij zijn het grootste bemiddelingsbureau van Nederland. Bij Mens & Relatie hebben we een nationaal netwerk van vrijgezellen die net als u op zoek zijn naar een leuke en serieuze partner.

De consulenten van ons bemiddelingsbureau gaan uiterst zorgvuldig te werk als zij voor cliënten zoeken naar een nieuwe partner. Een partner zoeken en een goede partner vinden is waar onze consulenten keer op keer succesvol in zijn!

een partner zoeken

Wanneer u op zoek bent naar een partner bent u bij ons aan het goede adres. We zijn al jaren actief in de matchmaking wereld en dit hebben wij vooral te danken aan onze deskundige consulenten. Zijn staan namelijk al jarenlang voor een persoonlijke, succesvolle en discrete relatiebemiddeling.
Als relatiebemiddelingsbureau voor mensen die een partner zoeken, zetten wij ons optimaal voor u in. Onze unieke combinatie tussen zowel een regionaal netwerk van relatieconsulenten en een nationaal bestand aan vrijgezellen zorgt keer op keer voor succesvolle matches. Meer dan drie van de vier cliënten die een partner zoeken vinden bij ons binnen één jaar een partner. 

Contact

Denkt u er ook over om uzelf in te schrijven om via onze consulenten een partner te zoeken? Dan kunt u dit doen door via onze website informatie aan te vragen over onze werkwijze van het op zoek gaan naar een partner. Ook kunt u zichzelf hier aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief en informatie aanvragen over Single & Actief. Dit is onze activiteitenclub voor singles. Tevens kunt u contact met ons opnemen door te mailen of te bellen naar vragen@mensrel.nl en 077 - 352 03 53.

Een partner zoeken is niet altijd een positief of leuke tijd maar samen de hulp van Mens en Relatie zult u binnen de kortste keren een leuk persoon tegenkomen!
 

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u!

contact

Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900
werkdagen 09.00 - 21.00 uur
weekend 09.00 - 18.00 uur

informatie aanvragen

voornaam: email: