speciale aanbieding
gratis 3 maanden
extra bemiddeling

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

speciale aanbieding
gratis 3 maanden
extra bemiddeling

 

beoordelingen van Mens en Relatie opklantenvertellen.nl


  • Jan Willem uit Sneek    9,0
aanbeveling: ja

Ervaring: Contact met consulente Geppy de vries/de Jong verliep uitstekend. Terugkoppeling, aanvullingen profiel, terugkoppeling contacten( dates) , voorstel nieuwe enz. verliepen vertrouwd en aandachtsvol. Met het kantoor verliep die de eerste keer erg stroef.


  • Pauline uit Leiden    9,0
aanbeveling: ja

Ervaring: Prettige open empathische benadering. Wekt vertrouwen op gewenst resultaat en dat is zoals het er nu uitziet zeker gelukt!


  • Jan A. uit Sneek    9,0
aanbeveling: ja

Ervaring: Ik had een zgn. tijdelijke inschrijving, n.a.v het reageren op een advertentie van een cliƫnt met een 'volledige inschrijving'. Het gesprek met de consulente was aangenaam doch zeer diepgravend. Het partnervoorstel dat ik kreeg bood in al zijn beknoptheid voldoende houvast. Een en ander heeft geresulteerd in onze nieuwe relatie die van beide kanten zeer bevredigend verloopt.Chapeau!


  • Roos uit Haarlem    8,0
aanbeveling: ja

Ervaring: Ik vind het knap dat de profielen van mijzelf en van mijn nu huidige vriend zo goed bij elkaar zijn gezocht, zodat wij nu mogen genieten van een heel fijne relatie.


  • Paula uit Roermond    9,0
aanbeveling: ja

Ervaring: ik heb mijn man in 1985 leren kennen was liefde op het eerste gezicht in 1986 getrouwd en ook onze zoon gekregen en in 1992 onze dochter,we zijn dus al lang bijelkaar mens en relatie heeft een mooi koppel bij elkaar gebracht waar ik nu op de dag nog met plezier aan terug denk jullie zijn de beste al in 1985xx


  • Tim uit Hoogland    9,0
aanbeveling: ja

Ervaring: Ik ben erg gelukkig met mijn via Mens&Relatie verkregen partner. Ze had in haar profiel laten opnemen dat ze zocht naar 'een ... man ... met respect voor elkaar', daarmee aangevend waar de pijn lag. Ik wist dus dat het tijd ging kosten. Samen zijn we eruit gekomen. En nu gelukkig met elkaar.


  • Ina uit Terneuzen    8,0
aanbeveling: ja

Ervaring: Onze ervaring is goed, jullie hebben ons bij elkaar gebracht en dat is goed gegaan, wij zijn hier heel gelukkig mee. Groetjes Kees Dilven en Ina Beun.


  • Joke uit Hendrik ido ambacht    8,0
aanbeveling: ja

Ervaring: Ik zou het aanbevelen omdat het veiliger is dan andere sites, maar ik vind het bedrag wat je moet betalen te veel . voor de rest is het contact minimaal.


  • Anita uit Assendelft    10,0
aanbeveling: ja

Ervaring: Annemieke Plomp heeft een uitstekende match gemaakt voor Fred en mij, we zijn inmiddels gelukkig getrouwd.


  • Marco uit Westerbork    8,0
aanbeveling: ja

Ervaring: In mijn geval heeft het een onwaarschijnlijk goede match opgeleverd met een hele lieve vrouw. Dit is wederzijds dus onze toekomst ziet er zeer zonnig en gelukkig uit.


Ook op zoek?

Het vinden van een partner begint bij u. En bij uw consulent. Onze consulenten brachten al vele tienduizenden partnerzoekenden bij elkaar.

vul hier uw gegevens in

Vraag nu informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.

verzend